Miről is szól?

RÓLAD, néhány ruha váltásról, természetes hatású sminkről, haj variációkról és egy fotósról, aki mindezt tökéletesen megörökíti. Néhány órás tanácsadással egybekötött divat fotózás keretein belül, szakemberek kezei alatt szépülhetsz, akik arra törekednek, hogy kihozzák belőled a legjobbat anélkül, hogy az mesterkélt hatást keltene.

NEKÜNK az a legfontosabb, hogy a természetesség a szépségről szóljon. Törekszünk arra, hogy mindez ne csak a fotózás idejéig tartson - legyen szó Rólad, vagy akár Szeretteidről.

CÉLUNK, hogy a fotózás alatt önmagad adhasd, és így örökítsünk meg Téged/Titeket.  Szakmai tanácsokkal, tippekkel, trükkökkel látunk el, hogy mi az ami igazán jól áll neked, öltözködést, sminket és hajviseletet illetően. Ha otthonodban szeretnéd a fotózást megszokott környezetben, akkor ezt is kérheted és ebben az esetben mi megyünk hozzád.

FOTÓZÁS TANÁCSADÁSSAL egybekötve? Igen, nálunk nem egy előtte-utána kép a végeredmény, hanem az a profi fotósorozat, amit büszkén mutathatsz meg bárkinek és az itt szerzett tapasztalatokat, későbbiekben is tudod kamatoztatni.

A tökéletes eredmény bizonyítéka a retusáltan átadott képek lesznek, amelyekre mindig mosolyogva, és elégedetten fogsz tekinteni. A fotózások időpontja választható, egyénileg egyeztethető.

 

Természetesen Te,

Ha szeretnél magadról igazán jó képeket, ahol láthatod, hogy a benned rejlő szépséget csupán ki kell emelni és a természetességnél több nem kell ahhoz, hogy a képeken is gyönyörű lehess, mert ez igazán Rólad szól Természetesség, megújulás, szépség, harmónia.
Tekintsd meg a galériát>>

Természetesen Kismama,

Ha szeretnéd megörökíttetni baba várásod csodálatos pillanatait,  mielőtt még a kicsi világra érkezne és egy szép fotó sorozatot készíttetni, amit később még ő is megcsodálhat, mert ez Rólatok szól.
Tekintsd meg a galériát>>

 

Természetesen Ti,

Ha szeretnéd megörökíttetni magatokat szeretteiddel, gyermekeddel, pároddal, anyukáddal vagy barátnőddel és fontos számotokra, hogy természetesen jól nézzetek ki. Akár ajándékba, akár egy szép albumba, vagy a falra álmodtad meg.  Mert ez Rólatok szól.
Tekintsd meg a galériát>>

 

Természetesen Baba,

Ha szeretnéd, hogy gyermekedről, vagy gyermekeddel közösen csodálatos képek készüljenek, akár már újszülött korában, mert Róla szól, Rólatok szól.
Tekintsd meg a galériát>>

 

Kérj ajánlatot!

Ajánlatkéréshez írd le az elképzeléseidet, és küldj magadról (ajándék esetén párodról) néhány képet!
(Családi, baba, kismama és egyéb fotózás esetén természetesen nem szükséges képet küldened.)
 
 

Teljes neved (kötelező)

E-mail címed(kötelező)

Telefonszámod(kötelező)

Üzeneted tárgya

Rövid bemutatkozásod

A képek kiterjesztése .jpg legyen, méretük max. 2Mb!

 

Kik vagyunk?

Ismerj meg minket! :)

 

Gácsi Georgina

ginaeosTöbb éve dolgozom divat és teszt fotózásokon, főként az E'clat Model Management képviseletében. Divat- és esztétikum "megszállott" vagyok, szeretem a  különleges dolgokat, és mindent ami nem átlagos, mégis a természetesség ami a számomra a legfontosabb. Célom, hogy ebben a projektben leginkább természetes fények használatával, örökítsem meg azokat, akik szeretnék viszont látni magukat a „természetesen én” érzéssel. Rólad is olyan képek készülnek, amikről szinte mindenki csak  azt gondolja – ilyen csak a modellekről készülhet!

www.georginagacsi.com | www.gacsigeorgina.hu | www.termeszetesente.hu

Bendes Bianka

5 éve dolgozom stylistkénet különböző fotózásokon és forgatásokon egyaránt. Volt alkalmam részt venni magazinok címlap és divatanyagaink elkészítésében, image fotózásokon és 'vörös szőnyeges' események alkalmával ismert emberek stylingolásában is. Ezen kívül videoklip és reklámfilm forgatásokon szereztem szakmai tapasztalatomat. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok amit igazán szeretek és a munkámmal segíthetek a magabiztos megjelenés kialakításában. Természetesen figyelem és követem az aktuális divatot, de mégis azt tartom a legfontosabbnak, hogy az adott személy stílusát, alkatát és preferenciáit figyelembe véve megtaláljam a hozzá színben passzoló és az alkatának megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket a tökéletes megjelenés érdekében.

A Természetesen Te fotózásai alkalmával is ezen szempontokat figyelembe véve keresem meg az üzletekben a Neked legmegfelelőbb ruhadarabokat!

 

Gál Hajnalka

Több éve dolgozom sminkesként, fotózásokon és forgatásokon is. Videoklipek, Tv-s műsorokban, elő adásokban is dolgozom illetve a Természetesen Te csapatával immáron 3 éve. Munkám az elhívatottságom. A Természetesen Te keretein belül, sminktanfolyamokat is tartok, azoknak akik szeretnék megtanulni , hogyan sminkeljék magukat a hétköznapokban, illetve lehetőség van elsajátítani akár alkalmi sminkek technikáját is.