Gácsi Georgina

ginaeosTöbb éve dolgozom divat és teszt fotózásokon, főként az E’clat Model Management képviseletében. Divat- és esztétikum “megszállott” vagyok, szeretem a  különleges dolgokat, és mindent ami nem átlagos, mégis a természetesség ami a számomra a legfontosabb. Célom, hogy ebben a projektben leginkább természetes fények használatával, örökítsem meg azokat, akik szeretnék viszont látni magukat a „természetesen én” érzéssel. Rólad is olyan képek készülnek, amikről szinte mindenki csak  azt gondolja – ilyen csak a modellekről készülhet!

www.georginagacsi.com
www.gacsigeorgina.hu
www.termeszetesente.hu

Bendes Bianka

5 éve dolgozom stylistkénet különböző fotózásokon és forgatásokon egyaránt. Volt alkalmam részt venni magazinok címlap és divatanyagaink elkészítésében, image fotózásokon és ‘vörös szőnyeges’ események alkalmával ismert emberek stylingolásában is. Ezen kívül videoklip és reklámfilm forgatásokon szereztem szakmai tapasztalatomat. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok amit igazán szeretek és a munkámmal segíthetek a magabiztos megjelenés kialakításában. Természetesen figyelem és követem az aktuális divatot, de mégis azt tartom a legfontosabbnak, hogy az adott személy stílusát, alkatát és preferenciáit figyelembe véve megtaláljam a hozzá színben passzoló és az alkatának megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket a tökéletes megjelenés érdekében.

A Természetesen Te fotózásai alkalmával is ezen szempontokat figyelembe véve keresem meg az üzletekben a Neked legmegfelelőbb ruhadarabokat!

 

Soós Hajnalka

Több éve dolgozom sminkesként, fotózásokon és forgatásokon is. Videoklipek, Tv-s műsorokban, elő adásokban is dolgozom illetve a Természetesen Te csapatával immáron 3 éve.
Munkám az elhívatottságom.
A Természetesen Te keretein belül, sminktanfolyamokat is tartok, azoknak akik szeretnék megtanulni , hogyan sminkeljék magukat a hétköznapokban, illetve lehetőség van elsajátítani akár alkalmi sminkek technikáját is.